Hungarian Introduction

Üdvözöljük a 31 Teqqual és a Mine Mia Tequila oldalán!

Büszkén mutatjuk be a legkülönlegesebb és legízletesebb tequiláinkat, amelyek egyedülállóan finom íze a világ legigényesebb ínyenceinek elvárásait is kielégíti. Mine Mia Tequila. Több, mint tequila!

Cesar és Joel 2007-ben igazán különleges és egyedülálló tequilát készítettek. A számos innovatív ötlet eredménye a speciális tequila, amelyben nincsenek vegyi anyagok és adalékok.

A 100%-osan hagyományos eljárás során kizárólag a legfinomabb Blue Weber agavé fajokat használjuk, amelyeket Amatitánban, Mexikó Jalisco régiójában termesztenek (a tequila történelmi szülőhelye). Az eredeti Mexikói tequila, a Mine Mia megkóstolásával a legjobb élményben lesz része.

Nagy gondot fordítunk a tequila elkészítésére, és még jobban összpontosítunk a felelősségvállalásra és az ügyfélszolgálatra.

Tequila választékunk:

Blanco (White) vagy Plata (Silver) – 100%-ban agavéból készült tequila adalékok nélkül, amelyet nem érlelnek, illetve lepárlást követően azonnal tárolnak, vagy 2 hónapnál kevesebb ideig, tölgyfából készült hordókban érlelnek.

A Mine Mia Blanco vajas, könnyű vaníliás, gyümölcsös, enyhén fűszeres és friss ízzel rendelkezik. Ásványvízzel vagy gyümölcslevekkel keverve is egyformán ízletes.

Reposado (arany, érlelt) – 100%-ban agavét tartalmazó tequila, amelyet tölgyfából készült hordókban tárolnak legalább két hónapon, de kevesebb, mint egy éven keresztül. Lágyabb, mint a fehér tequila, amelynek a könnyű, fához hasonlító íze van.

A Mine Mia Reposado összetett ízeket és aromákat tartalmaz: vanília, gazdag tejszín, májvacukor, pirított dió és fűszerek színes kavalkádja. Összetett tölgyfa jellegű, telt és lágy bor, amely fokozza a közepes ízt.

Ha a Mine Mia Tequila forgalmazójává kíván válni, forduljon Cesar-hoz: cag@31teqqual.com

A Mine Mia Tequila rendeléséhez tekintse meg a forgalmazók és viszonteladók listáját az értékesítők fülön.