Norwegian Introduction

Velkommen til 31 Teqqual og Mine Mia Tequila sitt hjem,

Vi er stolte av å ha muligheten til å gi deg den mest utsøkte og delikate tequilaen, med unik myk smak designet for å møte verdens mest krevende ganer. Mine Mia Tequila. Det er mer enn bare tequila!

Cesar og Joel gikk inn for å skape en virkelig enestående og unik tequila i 2007. De lekte seg med en rekke innovative ideer for å skape en spesiell tequila uten kjemikalier eller tilsetningsstoffer.

Vi bruker en 100% naturlig prosess med kun de fineste Blue Weber agave-artene, dyrket i Amatitan-regionen, Jalisco Mexico (tequilaens historiske fødested). Når du smaker Mine Mia vil du erfare den beste og mest autentiske tequilaen Mexico har å tilby.

Vi tar Tequila veldig alvorlig, ansvar og kundeservice tar vi enda mer alvorlig.

Andre Tequilaer:

Blanco (hvit) eller Plata (sølv) – 100 % Tequila av agave som ikke har blitt lagret etter destillering eller har blitt lagret på eikefat under 2 måneder uten kjemisk behandling.

Mine Mia Blanco har en frisk, fruktig, smøraktig og lett krydret smak med anelser av lys vanilje. Den er like god i blanding med brus eller jus.

Reposado (Gull, Lagret) – 100 % agave tequila som har blitt lagret på eikefat i minst 2 måneder og opp til et år. Den er mykere enn hvit tequila med en lett smak av tre. Den er mykere enn hvit tequila med en lett smak av tre.

Mine Mia Reposado har en kompleks sammensetning av smaker og aromaer: vanilje, fyldig krem, marshmallow, ristede nøtter og krydder kommer inn i smaksbildet her. Den har en kompleks karakter av eik og avrundete myke vintyper som forsterker smaksopplevelsen til ganen.

For å bli distributør av Mine Mia Tequila kan du kontakte Cesar: cag@31teqqual.com

For å bestille Mine Mia Tequila kan du finne en liste av tilgjengelige distributører og forhandlere under leverandørkategorien.